Vonění

Tento pokoj je kabina. Asociace s jeho atmosférou jsou: volební místnost, telefonní budka, zpovědnice, meditační cela, relaxační místnost, ATM buňka, manga kavárna.

V této místnosti je pohodlný sedací nábytek pro odpočinek, relaxaci a přemýšlení. 

Místnost je jediná, která má dveře, které za sebou můžete na chvíli zavřít, abyste měli trochu klidu na přemýšlení nebo relaxaci. Prostor, který ve své stísněnosti nabízí rozšířenou kvalitu koncentrace.

Ve výklenku naproti vchodu do kabiny najdete stůl s dotykovou obrazovkou, tedy monitor, na kterém se můžete pohybovat dotykem prstů. Na něm je otevřený a připravený k použití je "Fraginator":

Fraginator je virtuální dotazovací stroj, který je vám zfof.de k dispozici jak zde v místnostech Centra otevřených otázek, tak na internetu na webových stránkách a alespoň na jednom ze stacionárních pracovišť a monitorů ve velké místnosti č. 8 výstavy, místnosti "Výzkum+konference". Fraginator je digitální nástroj pro řešení dalších otázek, které jsou stále spící nebo již existují. Je to vyhledávač a vstupní nebo editační stroj. Zde můžete zadat otázku:
zadat navrhovanou změnu otázky (ta je automaticky propojena s otázkou, pro kterou je navrhovaná změna navržena); Podat návrh na smazání otázky; Spojte dvě otázky; Podepsat záznam; navrhnout odpověď na otázku nebo komentář k otázce; Vyhodnoťte otázku bodováním; Podepište otázku, odpověď nebo komentář, tj. pokud chcete, uveďte jméno autora. 

Všichni uživatelé si mohou vybrat z následujících zobrazení nebo řazení otázek: Chronologicky; náhodou; po fulltextovém vyhledávání; podle klíčových slov; podle recenzí; vazby mezi otázkami;

Ponořte se tedy do kosmu otázek a jejich vyzařování.

Účelem prostoru je pokračovat ve vašem vnitřním dialogu a sdělovat ho ostatním.